OM OS

Essentials by SA..?

Essentials by SA er skabt med den vision og det mål, at det aldrig skal være svært at sammensætte et godt outfit.

De fleste kender nok til den evige problematik om at have tøjkriser, selvom skabet bugner med tøj. Men hvad hvis vi fortæller dig, at du både kan få bugt med kriserne og skabe en helt ny garderobe, der er meget mere overskuelig og sammenhængende?

Capsule wardrobe-konceptet er gennem de seneste år blevet hyldet for at være det perfekte værktøj til at skabe en mere minimalistisk garderobe, der kun indeholder det, du har brug for.

  • Hvad er en capsule wardrobe?

    En capsule wardrobe (kapsel garderobe) er kort fortalt en samling af tøj bestående af alsidige og dermed udskiftelige pieces.

    De individuelle tøjstykker udvælges nøje, for at maksimere antallet af forskellige outfits, der kan skabes med få ting. Målet er, at have et outfit til enhver lejlighed uden at skulle eje overdrevent meget tøj, og uden at kede sig med det tøj man har.

Der er enormt mange gode grunde til, at du måske ønsker at bygge en capsule wardrobe.

Hvorfor bygge en capsule wardrobe?

Mere tid

At have en kurateret, organiseret og alsidig garderobe sparer dig også for en masse tid. Du kender din stil, ved hvad der fungerer for dig og dermed ved du præcis hvad du skal købe eller ikke købe.

At shoppe i butikker eller online er en hurtig process, og du spilder ikke din tid på at handle tankeløst. Her hos Essentials by SA forsøger vi at gøre denne process endnu nemmere og mere overskuelig.

Derudover spilder du ikke tid på at grave i bunker og bunker af tøj, mens du tror du ikke har noget at tage på.

Det er mere bæreygtigt

En capsule wardrobe er en bæredygtig måde at gå klædt på. Oftest er der tale om tidsløse pieces, som du kan bære i flere år - uden de går af mode og uden at du bliver træt af dem.

Da din garderobe bliver bygget af alsidige, tidsløse og gode kvalitets pieces, vil mindre tøj gå til spilde. Du vil have tøj, som du kan gå med året rundt! Hermed er din garderobe langt mere bæredygtig - end hvis du gik ud og købte en masse nyt tøj hver måned.

Du sparer penge

Har du en capsule wardrobe kan du spare mange penge! Du behøver altså ikke at shoppe ofte, da dine tøjstykker er udskiftelige og alsidige.

Dette betyder, at du bruger dem flere gange og regelmæssigt - uden at have behov for konstant at købe flere nye ting. Din garderobe er aldrig kedelig, da den kan sammensættes på 1000 forskellige måder!

Mindre beslutnings-træthed

Har du hørt konceptet ‘beslutningstræthed’? Det kaldes også decision fatigue. 

Vores hjerne er kun programmeret til at træffe et vist antal beslutninger i løbet af en dag. Herefter bliver den træt, at vi vil have sværere ved at træffe beslutninger. 

At have en capsule wardrobe vil betyde, at du vil være nemmere for dig at vælge, hvad du vil have på hver dag. Du har mindre tøj > flere muligheder > og både dig og din hjerne elsker det.

Hos Essentials by SA, har vi under udarbejdelsen af hvert produkt, især lagt vægt på kvaliteten af tøjet, samt deres evne til at harmonere med andet tøj. 

Tryk på knappen herunder og få inspiration til, hvordan du kan skabe 21 outfits med kun 8 items fra drop 1.0 

BLIV INSPIRERET

SHOP NU